1000 Lei

CURS Evaluator de competente profesionale

Cod COR: 242405 | Tip program: Specializare | Durata cursului: 40 ore | Pregatire minima necesara: Studii superioare

Doriti sa dobanditi abilitatile necesare specifice ocupatiei de evaluator de competente profesionale?

Va invitam sa faceti parte din echipa evaluatorilor de competente profesionale pregatiti la standarde inalte de MONDO Consulting & Training, inca din anul 2013. Absolventii cursurilor noastre activeaza in Centre de Evaluare si Certificare a competentelor, prin dobandirea de cunostinte si abilitati necesare realizarii activitatii de evaluare a competentelor profesionale, aplicabile atat firmelor de stat cat si celor private. Cursul Evaluator de competente profesionale ofera tehnici si instrumente de evaluare a participantilor, metode de concepere, implementare si revizuire a procedeelor de evaluare a competentelor.

Cui se adreseaza cursul?

Cursul se adreseaza absolventilor de studii superioare care doresc sa se specialize in domeniul evaluarii de competente profesionale, a managerilor de resurse umane si specialistilor care se ocupa de selectarea si recrutarea personalului in organizatii, a specialistilor care determina nivelul de pregatire al unei persoane care parcurge un curs sau un program de formare profesionala, a persoanelor implicate in proiectarea de standarde ocupationale si a functionarilor publici in pozitii de conducere din cadrul administratiei publice care detin calitatea de indrumator/evaluator pentru functionarii publici din cadrul compartimentelor conduse.

Care sunt avantajele participarii la acest curs?

Ce competente obtin dupa absolvirea cursului?

Ce tip de diploma obtin dupa absolvire?

La finalul cursului, absolventii vor primi un certificat pentru ocupatia de Evaluator de competente profesionale, recunoscut de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei, insotit de un supliment descriptiv care atesta competentele dobandite.

Cum ma pot inscrie?

Transmiteti un e-mail pe adresa office@partnet.ro cu urmatoarele informatii: Denumire curs, Nume, Prenume, Telefon, E-mail, Ultima scoala absolvita si Localitatea de domiciliu sau contactati-ne telefonic la 031.425.64.26. Perioada de desfasurare a cursului va fi stabilita in functie de numarul participantilor (14 persoane / grupa).

© 2016 Mondo Consulting&Training . All rights reserved | Design by CMS