“Succesul este suma unor eforturi mici, repetate zi de zi.”

DESPRE NOI

Consultanta

Cine suntem?

Suntem o societate de consultanta si training, infiintata in anul 1993, in prezent lider in implementarea de proiecte UE, alcatuita dintr-o echipa de oameni dedicati care au abilitatile si competentele necesare indeplinirii misiunii noastre. Ne bazam succesul atat pe increderea clientilor, construita prin intelegerea nevoilor acestora, cat si pe calitatea si eficienta tuturor serviciilor oferite.

Experienta noastra

Detinem o vasta experienta in programe referitoare la pregatire profesionala, formare vocationala si invatamant la distanta, utilizarea tehnologiilor electronice, dezvoltare de proiecte finantate in cadrul programelor Phare, FP6, Leonardo da Vinci si Socrates, INTEREG, Fonduri Structurale. Partenerii nostri sunt organizatii europene de prestigiu, universitati, retele internationale, actori economici si sociali s.a.

Viziune si valori

Suntem recunoscuti ca un partener de incredere, puternic, stabil si profitabil, un partener care livreaza eficient servicii profesionale si creste in mod dinamic si constant. Oferim o gama completa de servicii de cea mai buna calitate, prin operarea intr-o maniera prudenta si transparenta si prin cultivarea activa a inovatiei. Recunoastem calitatea, motivarea si performanta ca factori principali in atingerea succesului.

Cine ne recomanda?

Clientul este partenerul nostru. Referintele noastre sunt variate - de la ministere, universitati, actori economici si sociali, organizatii transnationale, autoritati locale si pana la numeroasele societati comerciale din diverse domenii de activitate, datorate succesului in accesarea si implementarea proiectelor cu finantare nerambursabila.

© 2016 Mondo Consulting&Training . All rights reserved | Design by CMS