800 Lei

CURS Asistent Relatii Publice si Comunicare

Cod COR: 333906 | Tip program: Specializare | Durata cursului: 40 ore | Pregatire minima necesara: Studii medii

Doriti sa acumulati cunostintele necesare activarii in domeniul PR?

Va invitam sa faceti parte din echipa Asistentilor de Relatii Publice si Comunicare pregatiti la standarde inalte de MONDO Consulting & Training, inca din anul 2013. Absolventii cursurilor noastre se regasesc in departamente de PR din companii relevante pe piata economica. Cursul de Asistent Relatii Publice si Comunicare ofera informatii valoroase fiind structurat pe urmatoarele module: Planificarea si organizarea activitatii de asistent relatii publice si comunicare, Metodologia de lucru privind activitatea de asistent relatii publice si de comunicare, Eficienta in comunicare. Feed-back-ul. Relatia cu mass-media, Dezvoltarea profesionala.

Cui se adreseaza cursul?

Cursul se adreseaza absolventilor de studii medii care doresc sa se specializeze in domeniul PR-ului, persoane care activeaza in departamentul de PR a institutiilor publice, ONG-urilor, companiilor private, dar si persoanelor fizice care doresc sa lucreze in acest domeniu.

Care sunt avantajele participarii la acest curs?

Ce competente obtin dupa absolvirea cursului?

Ce tip de diploma obtin dupa absolvire?

La finalul cursului, absolventii vor primi un certificat pentru ocupatia de Evaluator de competente profesionale, recunoscut de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei, insotit de un supliment descriptiv care atesta competentele dobandite.

Cum ma pot inscrie?

Transmiteti un e-mail pe adresa office@partnet.ro cu urmatoarele informatii: Denumire curs, Nume, Prenume, Telefon, E-mail, Ultima scoala absolvita si Localitatea de domiciliu sau contactati-ne telefonic la 031.425.64.26. Perioada de desfasurare a cursului va fi stabilita in functie de numarul participantilor (14 persoane / grupa).

© 2016 Mondo Consulting&Training . All rights reserved | Design by CMS