Curs Evaluator Proiecte
1000 Lei

CURS Evaluator Proiecte

Cod COR: 241263 | Tip program: Specializare | Durata cursului: 40 ore | Pregatire minima necesara: Studii superioare

Doriti sa acumulati cunostintele necesare evaluarii unui proiect?

Va invitam sa faceti parte din echipa evaluatorilor de proiecte, pregatiti la standarde inalte de MONDO Consulting & Training, inca din anul 2013. Absolventii cursurilor noastre sunt angajati extrem de competitivi si activeaza in domeniul evaluarii propunerilor de proiecte si implementarii acestora. Cursul “Evaluator Proiecte” ofera competente valoroase pentru crearea instrumentelor de evaluare si aplicarea lor pe proiecte concrete. De asemenea, ofera informatii importante despre procesul de evaluare a proiectelor in contextul accesarii Fondurilor Europene, estimarea si planificarea resurselor si costurilor necesare evaluarii, analizarea aplicatiei de finantare determinand astfel potentialul proiectului, atat din punct de vedere administrativ, cat si tehnico-financiar.

Cui se adreseaza cursul?

Cursul “Evaluator Proiecte” se adreseaza absolventilor de studii superioare care doresc sa activeze in institutii care se ocupa cu evaluarea proiectelor sau in organizatii dedicate realizarii si implementarii de proiecte, persoane care reprezinta institutii publice, organizatii si asociatii neguvernamentale, intreprinderi implicate in aceasta activitate, dar si persoanelor fizice care tintesc posturi in implementarea si evaluarea de proiecte prin fonduri europene ori doresc sa devina specialisti in evaluarea aplicatiilor de finantare.

Care sunt avantajele participarii la acest curs?

Ce competente obtin dupa absolvirea cursului?

Ce tip de diploma obtin dupa absolvire?

La finalul cursului, absolventii vor primi un certificat pentru ocupatia de Evaluator Proiecte, recunoscut de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei, insotit de un supliment descriptiv care atesta competentele dobandite.

Cum ma pot inscrie?

Transmiteti un e-mail pe adresa office@partnet.ro cu urmatoarele informatii: Denumire curs, Nume, Prenume, Telefon, E-mail, Ultima scoala absolvita si Localitatea de domiciliu sau contactati-ne telefonic la 031.425.64.26. Perioada de desfasurare a cursului va fi stabilita in functie de numarul participantilor (14 persoane / grupa).

© 2016 Mondo Consulting&Training . All rights reserved | Design by CMS